Wat betekent globaal, digitaal en 24/7 voor chainflex kabels?  - Blog | igus® Nederland

Wat betekent globaal, digitaal en 24/7 voor chainflex kabels? 

Andrej Roskic | 26 oktober 2023

globaal transport

De wereld raakt steeds meer met elkaar verbonden. Alles moet altijd en direct beschikbaar zijn. AI en chatbots nemen steeds meer taken op zich. Maar problemen uit het verleden hebben ons laten zien dat leveringen verstoord kunnen raken en dat er hierdoor grote problemen ontstaan. Daarom hebben we een wereldwijd netwerk van productie- en opslaglocaties en servicepartners opgezet om adequaat te kunnen reageren op de eisen van vandaag. We hebben ook een groot aantal web gebaseerde tools ontwikkeld, zodat u op elk moment informatie kunt opvragen of nieuwe producten kunt bestellen. Maar wat betekent dit precies?

Hoe kom ik meer te weten over chainflex kabels en kan ik ze gemakkelijk 24/7 kopen?

diverse 24 uurs steun chainflex

Kabels bestellen is heel eenvoudig. U kunt hiervoor gebruik maken van onze webshop. Zoek online naar het gewenste product en bestel het in enkele muisklikken – eenvoudig, snel en ongecompliceerd, zoals u gewend bent van online shoppen. Begin nu met winkelen! Dankzij onze logistiek kunnen voorraadproducten al binnen 24 uur op verzending gaan.

Wat moet ik doen als ik niet weet wat ik exact nodig heb?

Geen probleem: met onze productvinder vind u in een paar muisklikken de kabel die precies past bij uw toepassing. Onze chainflex kabelwiki geeft u ook een gedetailleerd platform om meer te weten te komen over onze kabels.

Biedt igus ook complete oplossingen?

aanbod tools met de klik op een knop

Uiteraard kunt u bij ons kant-en-klare kabels bestellen. Als de juiste oplossing niet beschikbaar is in de catalogus, kunt u deze eenvoudig zelf samenstellen en online bestellen. Hiervoor voert in onze configurator de kabelspecificaties in waarna u op “Bestellen” klikt om de kabels direct en gemakkelijk te bestellen.  

Kan ik met chainflex® een bijdrage leveren aan een milieuvriendelijkere wereld?

voorbeel tool configurator chainflex

Door onze jarenlange ervaring en de vele tests in ons eigen laboratorium kunnen we betrouwbare, en gegarandeerde uitspraken doen over de levensduur van onze producten. Dit geeft u als klant een betrouwbaar product, waarvan de levensduur u in staat stelt duurzamer te handelen, omdat u het niet regelmatig hoeft te vervangen. Met onze levensduurcalculator kunt u eenvoudig de verwachte levensduur berekenen op basis van uw instellingen.

Onze chainflex-garantie biedt ook een betrouwbaarheidsniveau voor onze producten dat uniek is op de markt. U kunt ook gemakkelijk het garantiecertificaat afdrukken na berekening van de levensduur. En we hebben een breed aanbod van wereldwijde standaarden om probleemloos kabelgebruik te garanderen.

garantie 36 maanden chainflex kabel

Wat moet ik doen als ik hulp nodig heb met de online tools of meer informatie nodig heb?

U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder, adviseren u over de toepassing die u van plan bent te realiseren en zoeken hierbij de juiste oplossing. U kunt ook ons service blog artikel lezen. 


En voor meer informatie over kabelrupsen en lagers kunt u onze Whitepapers bekijken op:

Whitepapers Kabelrupsen en Whitepapers Lagers

Commentaar op dit artikel

Schrijf alsjeblieft een commentaar.

Uw commentaar zal worden gemodereerd door een admin voor de activering.
Trefwoorden voor artikel:

chainflex online tools service

Newsletter:

Kies nu een onderwerp